Om het ook voor bedrijven mogelijk te maken om te besparen op hun energiekosten. En wie wil dat nu niet? In deze tijd moet iedereen letten op zijn kosten en bedrijven in het MKB, maar ook grotere bedrijven zijn op zoek naar manieren om voordeliger uit te zijn. Door jouw gegevens in te vullen in de zakelijker energievergelijker van www.energiehunter.nl krijg je de beste deals voor zakelijke energie te zien voor jouw bedrijf. Wil jij zakelijke energie aanvragen? En wil je snel weten bij welke energieleverancier je het goedkoopste uit bent? In een paar simpele stappen zorgen ze ervoor dat jij het beste aanbod voor zakelijke energie ontvangt.

Stappenplan aanvragen zakelijke energie
Stap 1 is het invullen van een aantal simpele gegevens, waaronder het aangeven dat je op zoek bent naar energie voor MKB. Stap 2 is het drukken op de knop vergelijken. Stap 3 is het bekijken van het overzicht van de beste zakelijke energiedeals. En uiteindelijk maak je je keuze en geef je aan welke zakelijke energie je wilt aanvragen. De medewerkers zorgen er vervolgens voor dat jouw gewenste zakelijke energieleverancier op de hoogte wordt gebracht en dat jouw zakelijke energiecontract wordt geactiveerd op het moment dat je zelf hebt aangegeven. Start nu zelf met zakelijk energie vergelijken!

Zakelijke energie vergelijken
Om zakelijke energie te kunnen aanvragen, moet je het eerst vergelijken. Het is van belang om de gegevens die van jou gevraagd worden goed in te vullen. Alleen zo kunnen ze jou een goed en passend aanbod doen van zakelijke energie. In de energievergelijker vul je als eerste jouw postcode en huisnummer in. Zo weten ze waar het pand staat en wie de netbeheerder. Vervolgens geef je aan of je een enkele of een dubbele energiemeter hebt. Bij een enkele meter is er 1 vast tarief en bij een dubbele meter krijg je te maken met een dag- en nachttarief. Door ook het verbruik en jouw huidige energieleverancier in te vullen, krijg je een overzicht van de zakelijke energie die het beste bij jouw bedrijf of organisatie past.

Energieverbruik
Energiehunter.nl maakt gebruik van  alle gegevens om het aanbod van zakelijke energie zo goed mogelijk sluitend te maken. Daarom is het van belang om bij energieverbruik een zo goed mogelijke indicatie van jou te ontvangen. Klik in de zakelijke energievergelijker als eerste op MKB. Vervolgens krijg je de volgende opties: ZZP, eenmanszaak, winkel, kantoorpand en industrieel. Door op een van de opties te klikken, kunnen ze een indicatie maken van het verbruik van jouw zakelijke energie. Weet je echter al wat het verbruik is van jouw locatie? Vul in de invulvelden bij energie het aantal kWh uur per jaar in en bij gas het aantal m3. U krijgt vervolgens het beste aanbod van zakelijke energie voorgeschoteld.

Groene zakelijke energie
Steeds meer bedrijven en organisaties zijn op zoek naar mogelijkheden om te verduurzamen. Een makkelijke manier voor bedrijven is om te kiezen voor groene zakelijke stroom en gas. Met groene elektriciteit krijg je de beschikking over stroom en gas die afkomstig zijn uit bronnen die niet kunnen opraken. Goed voor het milieu en voor de toekomst. Zoek jij de beste aanbieder van groene zakelijke energie? Geef in de vergelijker aan dat je groene energie wilt aanvragen en je krijgt een overzicht van de beste groene zakelijke energiedeals. Gas is dan bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd en stroom is afkomstig uit zonnestroom, windenergie of andere duurzame energiebronnen.

Zakelijk krediet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *